~insan yg sepi tinggal d jalan insan sepi


ewah tajuk!! Ada chemistry tak?? Entry kali ni aku cuba nak merepek. 


dy Peng Arina..sape kenal SENYUM~


hahah. Senget la awak.. Tapi yg atas tu bukan gamba JALAN INSAN SEPI ok. Tu JALAN TITI SEMPIT. Lebih sikit penduduk nye. Sebab tu ada sorang je..hehe
Erm,memandangkan cuti sekolah & aku tak buat kerja sangat,tapi banyak lah jugak kerja sebab rumah aku baru je siap. Selaku satu-satunya anak perempuan RAJIN LA KONON yang sedang cuti di rumah,aku mesti tolong parents mengemas. Mulut aku pun makin sEPi sebab tak tahu nak sembang pasal apa. Bila pergi kelas memandu, time jalan kat jalan raya,ABG LAN yang bawak aku tu mesti tertidur. hehe, dengan penuh kejahatan,aku bawak kereta macam lipan mabuk..haha padan muka dia. Sebab apa dia ngantuk?? Sebab mulut aku sEPI macam JALAN INSAN SEPI. Jalan Insan Sepi lagi bising kot dari aku. haha biarkan saja.

Dulu masa sekolah, akulah heroin (bukan dadah tu) yang suka buat bising/kacau orang kat kelas. Hari-hari soalan sama aku ulang. cerita yang hape-hape,sampai KAMIL YAHYA ARIF,IZZAT ARIF & HARIZ FAIEZ bole dengar. Malu lah jugak sbenarnya. Tapi tape, cerita aku takdelah menarik sangat. Planning nak ternak daging@lemak kat rumah,tapi hampeh, apa yang aku ternak hanya EMAS semata. haha jangan nak beranganlah Wanie.


dua dlm satu..emas yang buntal..aku tak mcm ni tau!!
dahlah.no idea lah

Ya Allah,berikanlah kecemerlangan buat hazwanie zul.




1 comment:

cik karmila said...

jom ternak LEMAK sesame,,!kite lumbe spew yg gmok dulu,,spew yg menang dier dpt adiah lemak TEPU seumur idop,,HEHE