Belum Patah Lagi





Anyeong Haseyooo. Buang tebiat jap cakap Korea. Kita orang koryah (kampung) je.
Belum patah apa? Belum patah hati la. Belum patah hati nak belajar tapi rasa lagi semangat even pointer tak lawa mana. Sebab apa? Sebab kita dah lepas kalkulus. *nangiiiissssssssss.

Satu keajaiban yang tak ada la keajaiban mana pun setakat lepas kalkulus tu. Tapi bagi aku keajaiban yang tersangatlah ajaib. Nak tahu kenapa tanyalah dekat sebahagian orang yang ambil kalkulus kat U aku ni.
Benda first yang aku tengok kalkulus sebab sebelum tu ada orang yang cekkan. Dia kata kalau dia marah maksudnya aku fail lagi. Masa tu macam confuse sikit lulus ke gagal sebab dia suruh cek macam biasa je. Tapi lepas tu dia kata kalkulus kena repeat lagi. Ok,tak nak percaya,pergi cek dulu. And benda first yang aku tengok kalkulus la sebab, tolong lah faham aku tak nak repeat banyak kali. Masa tu seronoknya macam seronok dapat result A subjek Sejarah PMR & SPM dulu-dulu je. haha Padahal tak A pun kalkulus. Kalau ada suami masa tu dah kena peluk dah. Tak apa,yang penting aku TAK NAK repeat lagi subjek tu.



Subjek semester 4 dan yang pasti jadual makin pack. Mula-mula jadual keluar macam "wahhhh relaxnya sem ni". Sekali ni tadi baru cek, "Mak aiiiii, padat nauuuu." Mahu nanti malam aku tidur awal dari biasa.
Terima kasih untuk semua yang dah selalu tolong sama ada nampak atau pun tak.
Terima kasih pada semua yang bagi semangat setiap kali rasa down sangat-sangat.
Terima kasih sudi doakan mana yang dah doakan tu.
And the Most terima kasih to Allah because He give me the chance to know what the special about this program.
Dan satu pernyataan yang aku harap sangat dari dulu aku akan sebut suatu hari, dan sekarang aku dah mampu nak sebut :

"I'm fall for u,Physics"

Yup, ilmu Allah itu luas dan aku perlu banyak tahu tentang ilmu ni.
Semoga wanie terus semangat.





2 comments:

faisal astamat said...

tolong jangan buat lawak 2.......

Dani Wahid said...

Kalkulus dapat pe?