sekolah!!!

This blog is last longer..ahakz,that’s why I post this new entry late from the last date of SPM.. eceh,poyo lah pulak.. sorry if my language is broken. Try to be brilliant la konon..hehe
This is all about you friends!!! I love you all so much. Since we are at Simpang Lima from 3rd January 2007 until 13rd December 2011,I’ll never be forget all about us. Don’t tell me how much you love me. I just want to tell to all of you that
. : I LOVE YOU FRIENDS : .



Just a simple meaningful sentence.

Tapak pertama bermula pada 3 jan 2007.
Kalau ingat,mase ni lah kami mula-mula jumpa. Pakai baju,tudung, segala-galanya skema. Maklumlah,pelajar sekolah rendah yang baru injakkan kaki ke sekolah menengah. Kelakar bila ingat cerita-cerita dulu. Pelajar lelaki & perempuannya kalau boleh hari-hari nk bergaduh. Thanks korang 1Darussalam ’07 n Fatimah4 ’07..
I love u all

Ini kami form 2

Haiya,aku rasa nilah kelas yg paling best time sekolah menengah. Pelajar putera & puterinya sama-sama nakal. Masa ni boleh dikatakan semua dah dapat kawan rapat sendiri. Tapi saya tak,saya suka try kawan ngan siapa-siapa. Best wt. Yang penting,korang 2 naim ’08 memang best. Aku tak kan lupa kenangan kita kt kelas bahang yg ditambah bahang dengan suara kita time belajar atau pun tak belajar.

Naik je form3

Semua cuba nak mematangkan diri. Ada yang cuba benda baik, ada yang cuba benda tak berapa baik. Tapi semua tu paling best sebab jadi kenangan yg paling seronok untuk batch20 kan..
116
Angka calon PMR ’09 kt SMKA Simpang Lima. Biar pun tak ramai sangat,tapi sangat meriah. Bila lepas exam,ramai yang mula tunjuk belang. Sampai gaduh-gaduh dengan exco time tu. Semua luahkan perasaan yang terbuku. Kecoh jugaklah exco kene marah time tu. Sampai penghulu batch kita sendiri yg leraikan. Tekanan perasaan. Satu benda yang aku rasa sangat kelakar. Dalam tension2 tu,aku try fly dengan cara baik. Tapi malang tak berbau, makcik guard yg jaga masa tu nmpak aku. Aku masuk kereta & pura2 sembang ngan abah.haha acik tu memg tak puas hati dengan aku. Dia pusing kereta aku lebih kurang 3 kali sebab tak nak bagi ak lari. Siti Husna,aku ingat lagi,masa tu jugak kau marah acik tu sampai dia takut.hehe nakal kan kami??

16 tahun umur kami menjangkau
Tahun ni tak semeriah tahun sebelumnya sebab ramai yang pindah. Dengan keputusan PMR yang ada,ramai cuba nak lari dari peraturan sekolah,pergi sekolah baru. Tapi keputusan aku memang tak laku walaupun hanya 1B. tak kisahlah.Aku bahagia dengan korang kt S5. Kelas 4Firdaus yang mula-mula sesak tak bernafas jadi lengang tinggal 20 lebih je.3 orang j pelajar lelaki. Masa ni semua macam tak ceria.

Kami SPM candidate.

ikhsan : nurul hidayah na'aim

Wah2!! Semakin berhati kering. Semua dah tunjuk besar. Kenangan yang aku dapat dalam tempoh 9 bulan pertama tak banyak. Sebab setiap minggu korang balik. Aku pun apa kurangnya. Start je trial,semua baru nak struggle study. Baguslah. Lepas tu kita perang sama-sama kat Al-Biruni.
94
Angka ni cantik, sama dengan tahun kita lahir. Masa SPM tu lah kita cipta kenangan yg best kot walaupun semua busy study. Makan ABC (padahal aku tak join pn.hehe). Fatimah 1, 5 Firdaus.. korang pn best macam 1ds n Fatimah 4 2007..
Yg penting,aku saaaaaaayaaaaaaaaaang korang

‘_______________________________________________’

…All I love… 

2 comments:

..::NaBiLaH SoLeHah::.. said...

ahhh...rindu semuanya....love u wanie...love u all my fren...:)

mYsaRa said...

follow sahy balek kat sineyh...http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/